Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode.

Tett oppgjør

Lokaloppgjøret i dag mellom Lier og Sylling ble avgjort mot slutten av kampen. Og Spabra gikk på et nytt tap i går.

Sylling ble tildømt straffe etter ni minutter etter at Lamin Janko ble felt. Samme spiller satte ballen i mål. 1-0. Men bare tre minutter etter sørget Thomas Røed for utligning. Lier var det førende laget spillemessig i første omgang. Etter flere sjanser lykte det Tam på et godt frispark å sette ballen stanga og inn. Det stod 2-1 ved pause. - Jeg er skuffet over presisjonen, sa Syllings spillende trener Morten Ulleberg i pausen.

Etter pause utlignet Sylling ved Arkadius Nowakowski. Ballen sneide innom midtstopper Ketil Ustad og satte keeper Espen Dyve ut av spill. Sylling hadde kom nå mer med og skapet flere farlige situasjoner, Men hjemmellaget scoret seiersmålet mot slutten.

I motsetning til Sylling har Lier en liten seniorstall. B-laget er derfor blitt trukket fra seriespill. Men både Tam og Ketil Ustad har både fart og teknikk i overflod i denne divisjonen. Med Thomas Røeds pasningsfot og blikk kan det bli langt mer uttelling når laget setter seg. Thomas Tok en lang pause i begynnelsen av 2, omgang, midt i den gode perioden til Sylling.

- Syllings trener Øyvind Nilsen mener at laget hans stod kanskje litt for høyt mot slutten av kampen på stillingen 2-2. - Det kostet oss kanskje poeng, sier han. Men han ser mye positivt i laget og ser frem til fortsettelsen.

SpaBra tapte 1-4 mot Bøler i 3. divisjonkampen mot Bøler i Oslo i går. Det stod 0-3 ved pause.

- Positivt i dag er foruten været (ironisk ment? red anm) at juniorgutta Jørgen Solvang Nilsen (født i 95, red anm), Herman Stenseth (født i 95, red anm) og Martin Gundersen (født i 94, red anm) får en god debut og gjør en solid kamp, samt at vi i andre omgang spiller god fotball, skriver, blant annet, trener Markus Walfridsson på SpaBras hjemmeside.

Fotball Lier IL Sylling IF

22 kommentarer

Mandag 23. april 2012 00:02: :)
Trur Lier skal få det tøft med å rykke opp !
Mandag 23. april 2012 09:48: Sylling IF
Tror Lier skal få det særdeles tøft med å rykke opp. Utrolig gøy å se hvordan Sylling greide seg på kunstgress i går, mot et "kunstgresslag". Blir gøy i returmøte på Sylling Nye. Da tror jeg Lier blir statister i et show anført av Sylling.
Mandag 23. april 2012 11:12: Drammen !
Helt enig, syntes at Sylling klarte seg veldig bra mot Lier. Sylling har aldri vært et typisk "kunstgresslag" så blir spennende å se hvordan returoppgjøret går. Klarer Sylling å bygge videre på det de har nå trur jeg de kan bite gått ifra seg i 5 Div !
Mandag 23. april 2012 16:05: per
sylling var ikke gode
Mandag 23. april 2012 18:43: Drammen
Så latterlig å si at Sylling tapte pga. at de ikke er et ¨Kunstgresslag¨. cam on da, de var ikke god nok som Per sier.
Mandag 23. april 2012 19:15: hehe
Det stemmer, Sylling var ikke gode nok på kunstgress. Gleder meg likevel til å se hvem som er best på naturgress i Sylling.
Mandag 23. april 2012 19:17: Mexes
Helt latterlig å si at Lier vil slite med å rykke opp etter første seriekamp.
Er dere ikke voksne nok til å si takk for kampen og lykke til videre?
Eneste dere kan er å ligge på rumpa, spille ufin fotball og skade motspillere.
Skjønner at det er tungt å tape "el classico" liksom men sånn er det!

Ønsker dere lykke til så lenge, også spiller vi om 3 poeng igjen på høsten på gress!
Mandag 23. april 2012 19:47: Evra
Lier var det beste laget, burde vel vunnet med vertfall 4 mål til.
Gress eller kunstgress, vi kommer til å knuse dere også på deres hjemme bane!! Hjelper ikke å samle 200 bønder, vi knuser dere.
Mandag 23. april 2012 23:17: Lee
Skjønner ikke helt hva du snakker om Mexes, jeg var og så kampen alle spillerne fra både Sylling og Lier takket hverandre etter kampen. Å når du sier at det er Sylling som spiller stygt og skader motspillere tar du feil, det var Lier som spilte styggest noe du også ser på hvem som fikk flest kort !
Tirsdag 24. april 2012 10:41: Sylling
Ser du er redd for at vi ikke greier å samle flere enn 200 bønder, Evra. Jeg kan love deg at det kommer flere enn 200. Med et tilskuersnitt på 678 i fjor, så blir det nok over snittet når dere kommer til Sylling 3.august. Veit dere skjelver i buksene allerede.
Tirsdag 24. april 2012 11:24: Evra
Sylling, så bra ? gleder meg til å se alle de 600 gå skuffet hjem igjen til den kjedlige hverdagen sin. Det eneste jeg er redd for når vi kommer til Sylling er om en okse skulle komme seg løs og komme inn på banen!!
Dere må nok trene litt mer og få inn noen som kan spille fotball i bygda deres, tror nok ikke dere klarer å holde plassen i 5 div med det lage dere har nå? Lykke til i 6 div neste år.
Tirsdag 24. april 2012 11:48: Sylling
Da er vi uenig. Jeg tror vi holder plassen vår, selv om det blir tøft.
Tirsdag 24. april 2012 13:32: Lier spiller
Jeg blir rett og slett flau på Lier sine vegne, jeg er nødt til å beklage alt det som har blitt sagt som kan oppfattes negativt ovenfor Sylling. Lykke til videre i sesongen !
Tirsdag 24. april 2012 16:21: Dua i buret
Blir flau selv her over og se hvor teite man kan bli.kampen er spillt og dt gikk hardt for seg,begge lag endte md 2 gule kort.uansett om Lier burde ha vunnet md flere mål eller ikke,så var dt moro md lokal oppgjør igjen.blir moro den 3 august og håper sylling får til en god ramme rundt kampen og at mange kommer og ser på.dt blir sikkert en døds bra kamp.lykke til vidre md sesongen sylling.
Tirsdag 24. april 2012 20:46: Kua i buret
Der tar du feil Lier fikik 3 gule mot Sylling sine 2 gule !
Tirsdag 24. april 2012 23:12: Ronaldo #7
Fikk dere ikke nok å se en Ronaldo-rocket eller?

Lier vant kampen 3-2, so whats the big deal?? Seier er seier, tap er tap!
Så hva er det folk sutrer over?
Lykke til i årets sesong!
Lier har ambisjoner om opprykk. Sylling har ambisjoner om å holde seg! Må være en viss forskjell på lagene!
Onsdag 25. april 2012 11:52: Messi#10
Lier har ambisjon om å rykke opp, og Sylling har ambisjon om å holde seg ja. Bare rart forskjellen var så liten som bare et mål. Blir spennende å se om lagene kommer til å kjempe i bunnen, eller i toppen. Som Tranbygutt håper jeg virkelig Lier ikke blir et bunnlag, men frykter det litt etter den tafatte serieåpningen...
Onsdag 25. april 2012 13:39: Ronaldo #7
Ronaldo skal vise dere i Sylling.. Hvor mange sjanser hadde ikke Lier i forhold til Sylling? Er snakk om serieåpning og hatoppgjør!!
Onsdag 25. april 2012 18:08: Sylling-ving
Lier har aldri i verden sjanse til å rykke opp til 4.div. De har et altfor variert spill, de er ikke nok stabile. Vi så i starten av 2.omgang at Sylling har mer en gode nok kvaliteter til å henge med i 5.div, og nok til å gruse Lier i returmøtet 3.august på Sylling nye hvor vi nesten eller var ubeseiret i fjor. Og tusen takk med lykke til hilsen i 6.div neste år, for 2 laget vårt rykker opp neste år :) Og Lier spilte stygt på søndag, styggere enn Sylling og mye skuespill og ufine kommentarer.
Onsdag 25. april 2012 18:26: Runar
Spiller dere på gutter 11 år? Diskusjonsnivået tyder på det.
Fredag 27. april 2012 22:09: Götze #11
Det var bare én periode i løpet av kampen der Sylling kan si de var bedre enn Lier, og det var de første 15 minuttene i 2.omgang. Resten av kampen tilhørte Lier, og et 3-2-resultat sier ikke alt om hvordan kampen var.
Takk for meg.
Lørdag 28. april 2012 13:05: Syllingspiller
"Pappa'n min er sterkere enn pappa'n din"-diskusjon, Voks opp da, folkens!

Flere saker fra arkivet

Full pott for lierlagene

Her blir Christer Pedersen matchvinner for Spabra på Stoppen i dag. Og Syllings A-lag sørget for målfest i hjemmedebuten i 5. divisjon.

Nye poeng til lierklubbene

Syllings Morten Ullberg fikk gult kort i sluttminuttet, men det hadde ingen betydning etter den gode laginnsatsen. Det krisepregede A-laget til Lier IL klarte også poeng.

Viktige bortepoeng

Juniorspilleren Jørgen Solvang Nilsen (th på bildet) scoret et fint mål, men også juniorspillerne Herman Stenseth (tv) og Koenrad Herber fikk spilletid for Spabra i dagens bortekamp.

Edvin berget ett poeng

Spabras effektive spiss kan ta frispark også.

For mange baklengsmål

Feil bakover på banen felte Sylling i går. Kristian Capellen scoret to, men det var ikke nok.

Under streken igjen

Det ble dessverre alt for travelt for Spabras keeper Martin Gundersen i kveld.

Endelig Sylling!

Etter flere jevne kamper med poengtap, kunne trener Øyvind Nilsen smile fornøyd igjen, mens det ble ble tap både for Spabra og begge seniorlagene til Lier IL fredag kveld.

Tap for lierlagene

Ivar Rolfstad og Spa/bra lyktes ikke å få poeng i går. Lier og Sylling tapte også sine siste kamper.

Nede for telling

Det var en dårlig fredagskveld for lierfotballen.

Tre viktige poeng

Scoringsjubel for Spabra som revansjerte seg i dag etter forrige ukes braktap.

Årsbeste av Syllings damer

Trener Arild Haug (th) var svært fornøyd med lagets førsteomgang mot Skrim i søndagens 3. divisjonskamp, men det glapp dessverre i andre ---

Kjempet om finaleplass

Jesper Johansen (på bildet) og ytterligere tre lierspillere var i aksjon på Strømsgodsets juniorlag i Trondheim i dag.

Syllings A-lag i medgang

En smilende trener Øyvind Nilsen håper på fine lokaloppgjør mot et fremgangsrikt Lier og opprykkslaget Spabra 2.

Årets beste omgang

Edvinas Blazys (th) med ekte hat trick og ett mål av Ramin Ghazy sørget for tre svært viktige poeng til Spabra, men laget burde ha punktert kampen i første omgang.

- Fortjent tap

Det innrømmer midtstopper Kristian Bye Andersen etter at Spabra hadde tapt bortekampen mot Vestfossen i kveld.

Jublet for tidlig?

Edvinas Blazys har her sørget for 1-0 til Spabra, men om det blir fortsatt 3. divisjonspill avgjøres først senere.

- Vi skal klare dette

Det sier Spabras trener Marcus Walfriddson før dagens avgjørende kamp som også er hans siste som trener for laget.

Fikk 50-årspresangen sin

Gabor Valo feiret dagen med en kjempekamp og sønnen Alevander scoret det siste målet da Spabra serieåpnet på Stoppen. Begge kan kalles matchvinnnere

God søndag for Spabra

Scoringsglede både på Stoppen (her gjør Petter Nystrøm 2-1 for G 19) og på Strømmen, der A-laget revansjerte seg og er over "streken" igjen.

Lokaloppgjør på Tranby

Nyopprykkede Sylling møter Lier i morgen ettermiddag.

Tre lierlag i tet

Både Lier 2, Sylling 1 og Liungen er med i tetgruppa om opprykk, men Spabras trener Aage Golmen og hans lagkamerater på andrelaget stjal poeng fra oppsrykksfavoritt Liungen på mandag.

Nye baklengsmål

Som ventet ble det en ny vanskelig kamp for Spabra mandag kveld.

Sterk trio i viktige roller.

Spabras trener Marcus Walfridsson (i midten) lot Thomas Røed (th) spille. Kristian Bye Andersen (tv) var tilbake som midtstopper.

Ut av cupen

Etter tre poeng på lørdag og strålende keeperspill på lørdag måtte Gabor Valo se flere baller i eget nett i kveld.

Tapte viktige poeng

Spissen Mats-Henrik Ueland var svært misfornøyd med sin debut for Spabra i kveld.

Lier IL på tabelltopp

Seniorgutta på Tranby ser ut til å være svak favoritt før lokaloppgjøret på St. Hans-aften mot tabelltreer Liungen ---

Sterk borteseier

Innbytter Ketil Ustad (her tv med faren, Øyvind Ustad) scoret to mål og bidro til at Lier slo tabelltoer Moingen i kveld

- Vi må høste erfaring

Syllings meget erfarne trener Jens Bjørnå kom med denne kommentaren etter Syllings tap 2-5 mot Steinberg i kveld

Tok tre poeng

Ketil Ustad (tv), Hazir Ademi ( midten) i blå Lierdrakt var med og slo Spa/Bra i fjor. I kveld bidro de til at Liers 3. divisjonsrepresentant vant en knapp seier mot FK Tønsberg.

Lierlagene kjemper mot nedrykk.

Det ble ingen festdag for Spabras A-lagsgutter på Stoppen i går.

Snublet i debuten

Spa/Bras lovende spiss, Anders Fossen Nilsen, mener at han ble klart felt i første omgang, men dommeravgjørelsen var ikke årsaken til hjemmelagets dårlige uttelling.

Jubler for seier

Kristian Capellen ble tomålscorer, da Sylling nok en gang beviste at de holder nivået i divisjonen.

Gratulerte nevøen

Drafnspiller Vegard Røed kunne smile etter å ha satt inn et frispark på mesterlig vis, mens Liers fotballformann Leif Helge Røed skuffende måtte se at sårt tiltrengte poeng havnet i Drammen --

Spabra under streken

- Fremstår som et juniorlag i andre omgang, sier trener Marcus Walfridson etter nok et tap.

SpaBra nærmere opprykk etter storseier i lokaloppgjør

SpaBra slo Lier 7-1 på hjemmebane lørdag, og nå vil målforskjellen kunne vise seg å være avgjørende når sesongen avsluttes neste helg.

God arbeidsmoral

I kvalifiseringen for Interkretsserien tok Lier/Liungens juniorlag (bildet th) tre nye poeng tirsdag kveld

Liungen - Skarphedin 5-2

Liungens andrelag vant torsdag ettermiddag 5x2 over Skarphedin på Lier Stadion. Liungen har nå åtte strake seire og topper tabellen i andre divisjon avdeling 2.

Dommeren i fokus

Denne situasjonen oppstod gang på gang under kampen mellom Spabra og IBK i dag.

To seire og ett tap

Ketil Ustad scoret to mål da Liers A-lag vant stort på onsdag, Liungens unge juniorlag vant sin kamp, mens Spa/Bra ønsker å revansjere det klare tapet de fikk på mandag ---

Sterk lagseier

Martin Wøien Gilhuus, Christer Pedersen og Henrik Borge sørget for tre av scoringene og keeper Svein Roger Johansen holdt buret reint i 85 minutter, da Spa/Bra sørget for tre nye poeng.

Ett mål og bare ett poeng

Det ble dessverre bare den ene scoringen til Tommy Hyving og Liungen i andre omgang

Lier mot toppen

Etter to strake seire har Lier (her representert med Jørgen Thorseth og Morten Tomter) for alvor meldt seg på i kampen om opprykk ---

Oppladning til prestisjeoppgjøret

Etter en komfortabel seier på mandag, da Ketil Ustad (th på bildet) scoret to mål, ser Lier fram mot å møte Liungen i årets andre lokaloppgjør på lørdag på Liungbanen

Vil høyest på tabellen

Spa-Bra har fem poengs ledelse etter gårdagens kamp mot Svene

Målfest på Stoppen

Edvinas Blazy har all grunn til å feire sin tredje scoring for Spabra i kveld.

Jublet for tidlig

Her er det nettopp blitt 1-0, men det raknet fullstendig for juniorgutta fra Lier etter pause mot Hønefoss

- Positiv opplevelse

Det sier trener Markus Walfridson etter at Spa/Bra er videre i cupen etter ekstraomganger mot Svelvik mandag i kveld.

Oppløftende tross klart tap

- En god start på andre omgang var det mest positive for Syllings damelag i håndball i helga, forteller trener Arild Haug til Liernett

Tett kamp på Tranby

Lier burde "punktert" kampen i andre omgang.

En tung kamp

Det sa kaptein Martin Wøien Gilhuus etter at Spa/Bra tapte for Åmot i ettermiddag.

Nesten alt lyktes for Lier

Lier nedkjempet Spa/Bra med en formidabel laginnsats og målscorerne Ketil Ustad, Hazir Ademi og Kenneth Strysse har all grunn til å smile etter kampen.

Seier i vanskelig kamp

Kim Roger Kristiansen (på bildet) scoret seiersmålet like før slutt, og Lier tok med seg tre viktige poeng

Sylling – Liungen 4-7 (1-1)

Gutter 13-14 år. Sylling skulle i denne kampen vise at de var best i Lier, sikre andreplassen og rykke opp, slik gikk det ikke.

Nye fotballseire

Verken Samarbeidslaget, juniorlaget til Lier/Liungen og Liers unge kvinnelag kan nå tabelltoppen i høst, men vant igjen torsdag kveld

Utklassingsseier

- Det er meget imponerende, sier trener Thomas Bjerkan (på bildet) etter at Liungen G-17 vant hele 5-2 over ROS i helga

Seire til Liungen og Lier

Ketil Ustad (på bildet) scoret to mål, da Lier endelig tok tre poeng igjen, mens Liungen er på tabelltoppen inntil videre etter målfesten på Liungbanen fredag kveld

Fire fotballseire på to dager

Lierlagene og Lier A-lags tomålscorer, Ketil Ustad, har startet høstsesongen godt ---

Effektivt angrepsspill i èn omgang

Men dessverre for Lier må spissen Tommy Hyving stå over årets viktigste kamp mot Åssiden på mandag

Ingen god fotballuke

- Prestasjonene vil nok variere, sa Lier IL s trener Hans Petter Fuglerud (her tv) før serieåpningen. Det unge lagets tap mot Åssiden viste det i stor grad. Og på Stoppen ble det et nytt tap for Spa/Bra -

Stord Elite for sterke

Kaptein Simen Solberg og St Hallvard bør ikke deppe for lenge, fordi det er ny kamp om noen dager -

Spolerte sjansene

Lier G 19 Anders Fossen Nilsen (på bildet) var svært skuffet etter kampen mot Åssiden i kveld.

Jublet i 1. omgang

Her konstaterer Sparta/Bragerøens Aleksander Valo at ballen går i mål. Kort tid etter sørger han selv for scoring --

Positiv uke for seniorfotballen

Mens Lier IL s A-lag og trener Morten Påsche etter en ny viktig seier kan planlegge opprykksfesten, laget Spa/Bra målfest på Hønefoss.

Viste Fair Play

Morten Mundal, klubbutvikler i Buskerud Fotballkrets, er imponert over holdningene til Syllings kvinnelag, her representert ved kaptein Marit Bekken Nilsen.

Oppgitte amatører mot proffer

Spabra klarte seg bra lenge, men så rant målene inn i 2. omgang -

Gledelig seier

Nicolay Granum var en av flere som spilte stort utover i kampen for St Hallvard i går.

Første borteseier

Lars Hermansen bidro med hele sju scoringer i går for St Hallvard.

Smiler bredere og bredere

Det kan trygt Tommy Hyving og A-lagspillerne i Lier IL gjøre ettersom de nå nærmer seg opprykk --

Bredde og topp på Tranby

Øyvind Ustad, en av mange ildsjeler i Lier IL som gleder seg over klubbens stadige framgang --

Flere pokaler til Lier IL

Buskeruds fotballkrets sin representant, Jan Olav Knudsen, overrekker en fornøyd Ole Jørgen Lium på Liers B-lag beviset på at klubben har vunnet ett av de to seniormesterskapene i år.

Godt ungdomsmiljø

Til tross for det klare tapet i KM-finalen på lørdag, kan Sylling IF glede seg over opprykk og stor aktivitet i fotballgruppa.

Gir de unge æren

Treneren for Lier IL s A-lag, Arne Steinar Kvisle, applauderte for sine unge A-lagspillere i kveld.

Eide spillet i 2. omgang

Anders Fossen Nilsen (på bildet) og Lier/Liungen snudde kampen etter pause, da de slo Hallingdal 4-2 i onsdag kveld

Må samle seg igjen

Et nykomponert Lier-lag fikk problemer på fredag, men beholder fortsatt tabelledelsen.

Fin stemning på serieåpning for jenter-16

Smil og god stemning på både på og utenfor banen. Sylling/Liungen vant 5-0 over Sjåstad i J-klassen i en fairspillende kamp. Alder og erfaring avgjorde nok mye. Bortsett far d0e første 5-10 minuttene og i små perioder hadde Sylling/Liungen god kontroll. Noen av scoringene kom etter fint spill.

Sluttspill neste år?

Martin Rønning Ovenstad fra Lier scoret da Norge G18 vant sin andre kamp på rad i EM-kvalifiseringen i Bosnia.

Strålende futsaldebut

Det 17-årige keepertalentet Martin Lyhus Gundersen spilte to prikkfrie kamper da Lier futsal vant sine kamper i Drammenshallen på lørdag. Laget nærmer seg toppen i 1. divisjon.

Årsbeste av Lier Futsal

- Vi er et topplag, konstaterer Ketil Verpelstad etter ny seier på hjemmebane fredag kveld.

Spabra tok fram finspillet

Linjemannen fikk gult kort

Svakt Liungen fikk bank hjemme

Et tafatt hjemmelag lot Byåsen slippe til mot slutten av kampen. – Byåsen ville mest og vant kampen på det. Vi må ha trua, sa assistenttrener Hasse Svanberg. I bakgrunnen nikket en samtykkende hovedtrener Lena Tyriberget, mens spillerne lå eller satt skuffet igjen på den våte Liungen-banen. Spillerne har all grunn til å være skuffet, selv om det bare er en teoretisk mulighet for at Larvik skal går forbi Liungen på tabellen. Allerede neste helg mot Skeid bør Liungen feie all tvil til side og slå bunnlaget Skeid.

Lovende åpningskamp

Samarbeidslaget Lier/Liungen, her representert med Anders Fossen Nilsen (på bildet), tapte mot SIFs juniorer. - Men vi er godt fornøyd med den kollektive innsatsen, sa trener Preben Krogh-Jacobsen (på bildet) til Liernett etter kampen

Revansjerte vårens oppgjør

Spa/Bra tapte 1-4 mot Eidskog på hjemmebane i mai. I dag vant de 4-1 mot samme lag på bortebane.

Tre klare seire

Spa/Bras med Ronny Deila på laget vant lett på Stoppen, Lier med Ketil Ustad viste solid scoringsform, og ikke minst storspilte sjuerjentene til Liungen mot Kolbotn på bortebane i denne ukas seriekamper.

Lier på offensiven

Lier kjempet seg til 3-3 mot opprykksfavoritt Modum 2

Opprykk i år?

Arild Juvik, assistenttrener i en av distriktets største fotballgrupper, røper optimisme etter at A-laget fra Tranby avsluttet vårsesongen med uavgjort i går kveld.

Seks viktige 4.divisjonspoeng

Lier IL vant sin hjemmekamp, mens både Ronny Deila og Gabor Valo fikk sjansen fra krittmerket for Spa/Bra i Solbergelva --

Seier i siste sekund

Spa/Bra fortsetter å plukke poeng

Forsterker laget

Edvin Blazy er èn av to gode offensive spillere som kan bidra til at Spabra begynner å vinne kamper igjen.

Til topps på tabellen

Liungen vant endelig en klar seier på bortebane ---

Svake offensivt

Det ble poengtap for lierlagene i går.

Team Liungen – Lyngdal Referat

Her kommer trenerens referat fra kampen. Vi minner samtidig om neste hjemmekamp på torsdag. Sted Stoppen.

Effektive Liungen

Målscorerne Tomas B. Zweidorrf (14) og Peter Grothaug (16) var svært så fornøyde etter en god andreomgang mot Urædd i går kveld.

Vant naboppgjøret

Syllings førstelag var ofte på offensiven mot Liers andrelag på mandag, her er Kenneth Karlsen nær scoring. Men Liungen har hatt den beste sesongåpningen -

14 scoringer på to kamper

Liers juniorlag, med sju nettkjenninger hittil av tidligere Liungen-spiller Ingrid Høgseth, har hatt en lovende sesongstart

Bortetap for Spabra

Supporterne måtte godta tap og til tross for flere klare målsjanser ble det bare med den ene scoringen av Ramin Gazi på Kongsberg fredag kveld.

Hat trick var ikke nok

Trass i tre scoringer måtte Jesper S. Johansen (tv) og Sylling gi tapt for Liungen og keeper Christian Fredrik Aaby ---