Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

longLasting: 914cbfc4c7b86e7fe665b1684d1d9de7

Kåret til Norges beste

Martin Ovenstad Rønning scorer her det første målet, da Norge G-15 slo Sverige på Vikersund

Norge- Sverige 4-0 (3-0 ved pause)

644 tilskuere

Mål: 1-0 Martin Ovenstad Rønning (4), 2-0 Torbjørn Aabrekk (8), 3-0 Robin Bjørnholm (31), 4-0 Andreas Skog (52).

Dommer: Michael Johansen, Danmark.
Gult kort: Dino Islamovic, Sverige.

Norge (4-3-3): Milos Crnogorac - Børge Josefsen, Marcus Kveen, Torbjørn Aabrekk, Thomas Grøgård - Kristoffer Haraldseid, Sindre Mauritz-Hansen (John Raymond Haraldsen fra 41.), Martin Ovenstad Rønning - Mohammed Elyounoussi (Andreas Skog fra 41.), Robin Bjørnholm, Abdi Mohammed (Kjetil Kalve fra 41.).

For to dager tapte det samme laget 1-5 for Sverige. I dag fikk Martin og Norges lag skikkelig revansje. Martin scoret etter bare noen minutter i første omgang. I kveld fikk han en rolle han behersker bedre enn han hadde i kampen på Åmot. Fra en noe defensiv sentral midtbaneposisjon på tirsdag, kom han sterkt med som venstre indreløper. Han skal også ha vært delaktig i et par av de andre av  målene, heter det i de rapporten vi har fått.

Hjemmelaget var klart best det første kvarteret. Senere jevnet det seg ut. I 2. omgang bølget det noe fram og tilbake, men Norges seier var aldri truet.

Å gjøre to gode kamper på Norge G-15 kan bety mye med tanke på neste års uttak. Da skal Norge G-16 ut i en EM-kvalifisering. Martin har levert en god søknad til å komme med i troppen --

Forrige artikkel:Ett år etter MangfoldsåretNeste artikkel:- Fikk brukt fysikken