Liernetts rikholdige arkiv blir fra 2014 tilgjengeliggjort og driftet av Sylling Hardcode v/ Svend Asbjørn Sylling.

longLasting: e9b21b64754d4d4a74ec26a169c2c129

Klare for toppserien.

Liungen- Skeid 7-0 (4-0) <br><br> Liungen har hatt det med å sløse bort matchballer. I dag var det tydelig at Damene hadde bestemt seg fra start – Skeid skulle bankes grundig. Telleverket stoppet på 7-0, men det kunne godt blitt mer.

Liungens lag: Colombo Nilsen, Mikalsen, Løvseth, Thorrud, Kristiansen, Hagen, Gunnerød, Thon, Teigstad, Sørum og Sandnæs. Flåten 20 minutter og Rønneberg/ Evensen 10 minutter.

Tilskuere: 175

Kort: 2 gule til Skeid.

2 hattrick Ingunn Sørum satte sitt første allerede etter ett minutt. Snaut et kvarter senere sørget hun for straffe, Hege Gunnerød satte den sikkert i mål. Hanne Teigstad satte så 2 kjappe og Liungen kunne gå til pause med en relativt trygg ledelse.

God andre omgang Etter pause flyttet Liungen opp laget, tafatte Skeidspillere hadde ingen ting å stille opp med. Liungen presset dem ned på egen sekstenmeter og skapte sjanse på sjanse med raskt og nøyaktig pasningsspill. Hanne Teigstad satte sitt tredje for dagen i det 66. minutt og 2 minutter senere var Sørum igjen frampå og satte 6-0. Sju minutter før slutt puttet Ingunn sitt tredje og kopierte Hanne Teigstads hattrick.

Ingunn Sørum - utoppelig når hun lukter mål

Livsfarlig Ingunn Sørum skaper sjanser ut av ingen ting. Hun har fart, timing og avslutninger ingen kan matche på dette nivået. Det er ikke tilfeldig at hun som regel kommer alene med keeper mange ganger i hver kamp, og hun setter de aller fleste.

Hege Gunnerød setter straffe etter 15 minutter

Best offensiv Merethe Løvseth er egentlig forsvarer, men når hun spiller offensivt fungerer Liungen best. Løvseth jobber utrettelig og bidrar kreativt med gode fremspill. En kvinnelig Myggen.

Liungen vant de fleste dueller i dag.

Løpsmaskina Hege Thon er også utrolig viktig for Liungen. Hun presser motstanderen til å gjøre feil, og misser sjeldent med pasninger. I tillegg må også Christine Colombo Nilsen nevnes. Etter en litt slapp høstsesong var hun igjen sjef mellom stolpene – og viste hvilken utrolig kapasitet Liungen har bakerst.